מתכון לבצל ממולא

 
מומלץ לשים שזיפים מגולענים, כך תדאגו פחות כשהילדים יאכלו את המנה
מומלץ לשים שזיפים מגולענים, כך תדאגו פחות כשהילדים יאכלו את המנה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:22 21/09/2011

בצל ממולא באורז, משמשים ואגוזי מלך, מבושל יחד עם פירות יבשים. מנה שיכולה לשמש כמנה ראשונה או כתוספת ותשמח גם צימחונים וטבעונים

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 בצלים

1 כוס אורז

16 שזיפים מיובשים בלי מגולענים

16 משמשים מיובשים

חופן אגוזי מלך

1 כפית קינמון

2 כפיות כורכום

3 כפות סילאן

מים

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • חותכים חלק מהמשמשים וקוצצים את האגוזים.
  • מערבבים את האורז עם המשמשים והאגוזים ומוסיפים סילאן. מתבלים.
  • מרוקנים את הבצלים וממלאים אותם בתערובת.
  • במחבת עמוקה מסדרים את הבצלים הממולאים ומשבצים בניהם פירות יבשים.
  • מוזגים מעט מים ומפזרים מעט קינמון.
  • מביאים לרתיחה, מנמיכים וממשיכים לבשל כ-20 דקות.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

חציל בלדי ממולא בשר

עלי גפן ממולאים בשר

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.