מתכון לפרפה דבש

 
אפשר להכניס את הקרם לפני ההקפאה לתבנית מאפינס וליצור מנות אישיות
אפשר להכניס את הקרם לפני ההקפאה לתבנית מאפינס וליצור מנות אישיות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:35 30/09/2011

מוס קפוא של שמנת עשירה עם דבש, מעוטר בקוביות תפוחי עץ מקורמלים

 
 
 
 
 

מצרכים לבסיס:

1 כוס דבש

1 ו-1/2 מיכל שמנת מתוקה

6 חלמונים

1 שקית אבקת ג'לטין

3/4 כוס מים

 

למלית תפוחים:

2 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים לקוביות.

כף חמאה

1/3 מקל וניל

1/4 כוס סוכר

 

אופן הכנת בסיס:

  • מקציפים את החלמונים במהירות גבוהה במיקסר.
  • מרתיחים את הדבש ומוסיפים אותו לחלמונים תוך כדי ההקצפה.
  • ממיסים את הג'לטין עם מים קרים ומוסיפים תוך כדי השוואת מרקמים אל מסת החלמונים (ערבוב מעט מהתערובת עם הג'לטין לפני הוספתו למסה)
  • בסופו של התהליך, מקציפים שמנת מתוקה לקצפת קלה ומחברים בין שתי התערובות.

 

תפוחים מוקפצים:

  • את התפוחים קולפים וחותכים לקוביות קטנות.
  • ממיסים את הסוכר במחבת חמה מאוד ומוסיפים את התפוחים והחמאה.
  • מגרדים פנימה את גרגירי הווניל ומקפיצים יחד עד לריכוך.
  • מצננים את התערובת.
  • משלבים את המסה בפרפה.
  • את פרפה הדבש יוצקים לתוך תבנית אינגלישקייק (או תבנית סיליקון חגיגית ודקורטיבית) ומקפיאים בפריזר.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגת דבש עם חלבה

מוס קרמל וקרוטונים מביסקוויט דבש

 

 
עוד כתבות במדור בית ספר לאפייה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.