מתכון לדג דניס עם עשבי תבלין

 
הגשה חגיגית והטעם מדהים
הגשה חגיגית והטעם מדהים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 10:24 22/09/2011

דג דניס אפוי כסנדוויץ שבתוכו מלית עשבי תיבול, עגבניות ושום. 20 דקות בתנור והוא מוכן

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 פילה דניס נקי מעצמות

צרור כוסברה קצוצה

צרור פטרוזיליה קצוצה

צרור בזיליקום קצוץ

5-4 ענפי תימין

2 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות ללא גרעינים

5 שיני שום כתושות

כפית גרידת לימון

1/4 כוס שמן אבוקדו

 

אופן הכנה:

  • מתבלים היטב את פילה הדניס משני הכיוונים.
  • מערבבים את כל עשבי התיבול, עגבניות, שמן ושום.
  • מניחים על נייר אפייה את פילה הדניס כשהעור כלפי מטה.
  • שמים מעט מהתערובת וסוגרים בעוד דניס כשהעור של הנתח השני כלפי מעלה, כמו סנדוויץ. מרימים את קצוות נייר האפייה למעלה, סוגרים ומהדקים. ניתן להשתמש בחוט קשירה או נייר כסף.
  • אופים בתנור בטמפרטורה של 180 מעלות, כ-20 דקות.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פילה בקר בקרמל תפוחים ודבש

חצילים ופטריות ממולאים

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.