מתכון לפילה בקר בקרמל, תפוחים ודבש

 
מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה, תפודים או בטטות
מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה, תפודים או בטטות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 10:24 22/09/2011

מנה שתשאיר את הסועדים פעורי פה - נתח פילה בקר משוח בדבש וחרדל ומזוגג ברוטב קרמל ותפוחים ביין

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ו1/2 ק"ג נתח פילה בקר

2 תפוחי גרנד סמית מקולפים וחתוכים לקוביות

2 כפות חרדל

3 כפות דבש

2 סילאן

1/4 כוס יין לבן

1 כף סוכר חום

2 ענפי תימין קצוצים

תוכן מקל וניל

1/4 כוס שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מושחים את הפילה בשתי כפות דבש, חרדל, שמן זית, מלח ופלפל.
  • מכניסים לתנור בחום 220 מעלות ל-25 דקות.
  • במחבת רחבה וכבדה שמים את שאר החומרים למעט התפוחים על אש גבוהה, כשהם מתחילים להתקרמל, מוסיפים את התפוחים ומבשלים כ2-3 דקות.
  • מסדרים את נתח הבקר בצלחת פורסים ומפזרים מעל קרמל תפוחים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

סנדוויץ' דניס ועשבי תבלין

חצילים ופטריות ממולאים

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.