מתכון לשעועית ירוקה בדבש וצנוברים

 
סויה, שום ודבש נפגשים בצלחת אחת
סויה, שום ודבש נפגשים בצלחת אחת צילום: דן לב
 
עודכן 14:27 14/09/2017
שי-לי ליפא

היא עדינה ושברירית אבל כשמוסיפים לה רוטב מתקתק שמשלב דבש וסויה, השעועית מקבלת חיים חדשים וטעם מופלא שמשתלב עם כל מנה עיקרית. תוסיפו לזה צנוברים קלויים ושומשום והרי לכם תוספת מושלמת

 
 
 
 
 

4-6 מנות

 

מצרכים:

1 שקית שעועית עדינה שלמה מוקפאת (600 גרם)

2 כפות שמן קנולה

2 כפות דבש

2 כפות רוטב סויה

1 כף מיץ לימון

2 שיני שום, כתושות

 

להגשה:

1/3 כוס צנוברים, קלויים

1 כף שומשום שחור

 

אופן הכנה:

  • מחממים מחבת גדולה או ווק על להבה בינונית-גבוהה, מוסיפים שמן קנולה ואת השעועית המוקפאת ומקפיצים כ-2 דקות.
  • מערבבים דבש, רוטב סויה, מיץ לימון ושום בקערית, יוצקים על השעועית ומקפיצים 8-6 דקות נוספות, עד שהשעועית מתרככת אך עדיין פריכה.
  • מסירים מהלהבה ומפזרים מעל צנוברים ושומשום.

 

המתכון באדיבות שי-לי ליפא לסנפרוסט.

 

מחפשים עוד מתכוני תוספות? נסו את אלה:

בטטה ודלעת בדבש ורוזמרין

3 מתכונים מעולים עם חצילים

תפוחי אדמה בתנור

קיש בטטה ופטריות

 

לכל המתכונים לראש השנה >>>

 
עוד כתבות במדור אוכל - מובייל
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.