מתכון לקציצות פולי סויה - אדממה

 
תנו לאורחים לנחש ממה הן עשויות
תנו לאורחים לנחש ממה הן עשויות צילום: דן לב
 
עודכן 10:42 25/09/2011
שי-לי ליפא

רובנו רגילים לאכול אותם מול הטלוויזיה עם קצת מלח ופלפל שחור, אבל האדממה הוא גם חומר גלם מעולה להכין ממנו תבשילים וקציצות נהדרות. כל מה שצריך זה לשדך להם רוטב צ'ילי, שום ופירורי לחם ויש לכם תוספת מיוחדת

 
 
 
 
 

10 קציצות

 

מצרכים:

1 שקית פולי סויה (אדממה) קלופים ומוקפאים, (400 גרם)

1/2 בצל בינוני, קצוץ דק

3 שיני שום, קצוצות דק

2 ביצים

1/2 כוס פירורי לחם

2 כפות רוטב צ'ילי מתוק

מלח

פלפל שחור גרוס

שמן לטיגון

 

אופן הכנה:

  • מבשלים את פולי הסויה במים רותחים כ-5 דקות, עד התרככותם. מעבירים למסננת ומצננים.
  • קוצצים גס את פולי הסויה במעבד מזון ומעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב.
  • יוצרים מהתערובת 10 קציצות פחוסות והדוקות.
  • מחממים שמן במחבת טפלון, מטגנים על  להבה בינונית 3-2 דקות מכל צד, עד להזהבה. מעבירים לנייר סופג.
  • מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

 

המתכון באדיבות שי-לי ליפא לסנפרוסט.

 

מחפשים עוד מתכוני תוספות? נסו את אלה:

בטטה ודלעת בדבש ורוזמרין

3 מתכונים מעולים עם חצילים

תפוחי אדמה בתנור

קיש בטטה ופטריות

שעועית ירוקה בדבש וצנוברים

 
עוד כתבות במדור מתכונים לתוספות
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.