מתכון לתפוחי עץ אפויים

 
פשוט פשוט אבל טעים במיוחד
פשוט פשוט אבל טעים במיוחד צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:06 25/09/2011

רובנו זוכרים אותם מהילדות, מדיפים ריח קינמון וצימוקים. עכשיו, כשראש השנה בפתח, הגיע הזמן להחזיר אותם לשולחן החג

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג תפוחי עץ קלופים

1.2 ליטרים מים

700 גרם סוכר

1 מיץ לימון

1 מקל וניל

1 כפית חומץ לבן

קורט מלח

 

אופן הכנה:

  • שמים את כל המרכיבים מלבד התפוח בסיר ומביאים לרתיחה.
  • מכניסים את התפוח ומבשלים שעה וחצי על אש נמוכה מאד.
  • מגישים עם כף של קרם פרש.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

שוקי עוף בסילאן בתוך פוקאצ'ה

סלט תמרים ואגוזי מלך

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.