מתכון לצלעות טלה עם שזיפים ממולאים בבשר

 
השזיפים והסילאן מעניקים את המתיקות למנה
השזיפים והסילאן מעניקים את המתיקות למנה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 14:53 26/09/2011

מנה חגיגית של צלעות טלה צרובות, מוגשות עם שזיפים יבשים ממולאים בבשר טלה ובקר ומבושלים בציר רימונים וסילאן

 
 
 
 
 

מצרכים:

10 צלעות טלה

200 גרם בשר בקר טחון

100 גרם בשר טלה טחון

2 כפות פטרוזיליה

1 כף בצל קצוץ

1 ליטר מיץ רימונים טרי

1/2 כוס גרגירי רימון טרי

10 שזיפים מיובשים

עלי גרגר נחלים

סילאן

שמן זית

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את בשר הבקר עם בשר הטלה.
  • מוסיפים את הפטרוזיליה, הבצל הקצוץ, המלח והפלפל.
  • ממלאים את השזיפים המיובשים בתערובת.
  • מחממים את ציר הרימונים ומבשלים בתוכו את השזיפים עד לצמצום הנוזלים לחצי.
  • מחממים מחבת פסים גדולה. מוסיפים שמן זית וצולים את הצלעות משני הכיוונים עד להשחמה.
  • מסדרים את השזיפים הממולאים וציר הרימונים בצלחת ומניחים מעל את הצלעות.
  • מפזרים גרגירי רימון, מזליפים סילאן ומקשטים בעלי גרגר הנחלים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

למתכונים מתוך התכנית:

פרחי זוקיני במילוי דג ים ורוטב גזר

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.