מתכון לצלעות טלה ממלאות

 
למרות הקושי, אל תוותרו על הסגירה עם הקיסמים
למרות הקושי, אל תוותרו על הסגירה עם הקיסמים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:00 27/09/2011

רוצים ליצור את אפקט ה"וואו"? הכינו צלעות טלה במילוי אורז, שקדים וצנוברים קלויים בתיבול בבהרט, אגוז מוסקט והל

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 צלעות טלה (לבקש מהקצב צלעות למילוי)

1 ו-1/2 כוסות אורז

3 כוסות מים
1/4 כוס שמן
1 כפית בהרט
1 כפית הל
1 כפית אגוז מוסקט
מלח

פלפל
1 ליטר מים

1 כוס שקדים
1 כוס צנוברים מושחמים

 

אופן הכנה:

  • מטגנים את האורז, מוסיפים את התבלינים ומים ומבשלים חצי בישול.
  • שמים את האורז בתוך קערה. מוספים את השקדים והצנוברים.
  • ממלאים את הצלעות באורז. סוגרים בקסמי שיניים ומתבלים.
  • עוטפים את הצלעות בנייר כסף, שמים בתבנית ומוסיפים מים לתבנית.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות כ 3.5-4 שעות.
  • מוציאים את הצלעות מהתנור ומגישים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קובה ממדודה בסנייה

עוגת תפוחים ושזיפים עם גלידה

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.