מתכון לסלט פסטה קר

הדפס
 
כתחליף לארוחה או כתוספת לצד המנה העיקרית
כתחליף לארוחה או כתוספת לצד המנה העיקרית צילום: יח"צ
 
עודכן 14:45 27/09/2011

מחפשים תוספת מקורית, ססגונית וטעימה למנה העיקרית, כזאת שיכול להוות ארוחה של ממש? הכינו סלט פסטה קר וססגוני עם ירקות אגוזים ושלל הפתעות

 

מצרכים:       

500 גרם פסטה קונכיות

4 שיני שום כתושות

200 גרם עגבניות שרי חצויות

100 גרם זיתים שחורים מגולענים

50 גרם עלי בזיליקום שלמים

150 גרם אגוזי מלך

חבילת אנשובי

1 בצל  סגול

פלפל, מלח

50 מ"ל שמן זית

 

אופן הכנה:        

  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן הרשומות על גבי האריזה, מסננים, יוצקים לקערה ומצננים.
  • מחממים במחבת שמן זית ומזהיבים קלות את השום, מוסיפים את האגוזים ומקררים.
  • מגלענים את הזיתים ומוסיפים לפסטה את שאר המרכיבים, מטבלים ומערבבים.

 

המתכון באדיבות שליו קמחי למכללת השף, המכללה המובילה ללימודי קולינריה. 

 

מחפשים עוד מתכונים טעימים ומהירים להכנה? נסו את אלה:

סלט קולסלאו

סלט כרוב אדום

חזה עוף בעשבי תיבול

שניצלים במגוון ציפויים

פוקצ'ה ביתית

4 סלטי חצילים

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.