מתכון לעוגיות גרנולה ובננות (טבעוניות)

 
עודכן 07:20 02/10/2011

מתנה מתוקה מהטבע - עוגיות שיבולת שועל עם טחינה, בננות, תמרים ואגוזים. לגיוון ניתן להוסיף גם חמוציות

 
 
 
 
 
מתאים לטבעונים ואפילו לשומרי הכשרות
מתאים לטבעונים ואפילו לשומרי הכשרות צילום: יח"צ

הבננה, פצצת האנרגיה הצהובה, מכילה  ויטמינים שונים כמו ויטמין A, B ו-C, ברזל, סידן ואשלגן, אשר תורם להורדת לחץ דם גבוה. שיבולת השועל מסייעת בהורדת רמות הכולסטרול בדם, בתמרים יש כמות נאה של אשלגן וכמעט אפס אחוז שומן ואילו הטחינה תספק לכם ברזל וסידן. רציתם קינוח טעים, טבעי ובריא? קבלתם!

 

מצרכים:   

3 בננות בשלות מעוכות

1/2 כוס תמרים (מג'הול) חתוכים

2 כוסות קוואקר עדין (שיבולת שועל)

1/2 כוס אגוזי המלך שבורים

1/2 כוס טחינה גולמית משומשום מלא

קינמון (לא חובה)

 

אופן הכנה: 

  • מערבבים היטב בקערה את כל המרכיבים.
  • יוצרים מהבצק כדורים קטנים ומועכים אותם.
  • מניחים את הכדורים על תבנית אפיה משומנת.
  • אופים במשך 20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות.

 

המתכון באדיבות "הרדוף".

 

מתכונים טבעוניים נוספים:

ארוחה טבעונית חגיגית בת 3 מנות

אוכל הודי טבעוני

מתכונים טבעוניים לבורגול

פנקייקס תפוחים

גלידות טבעוניות

 

 

 
עוד כתבות במדור הכי טבעי שיש
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.