מתכון לטרין כרוב ובשר טחון

 
כרוב, לא רק למי שבדיאטה
כרוב, לא רק למי שבדיאטה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:31 02/10/2011

מאפה כרוב במילוי תערובת של בשר כבש או בקר טחון עם תבלינים וצנוברים

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כרוב ירוק מופרד לעלים

 

למילוי:

1/4 כוס שמן זית

1 בצל גדול קצוץ

3 שיני שום קצוצות

3 עלי מרווה קרועים ביד

1 פלפל ירוק חריף, מנוקה מחרצנים וקצוץ דק

750 גרם בשר כבש או בקר טחון

1/2 כוס צנוברים

1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

20 עלי ריחן קרועים ביד

מלח

פלפל

2 ביצים

 

אופן הכנה:

  • חולטים את עלי הכרוב במי מלח רותחים למשך 30 שניות ומעבירים למי קרח לעצירת הבישול.
  • מערבבים את כל חומרי המילוי, ומטגנים על מחבת עד לסגירת הבשר.
  • משמנים תבנית טרין בשמן זית ומסדרים את עלי הכרוב כך שיכסו את כל פני התבנית.
  • מסדרים שכבת בשר ועליה שכבת עלי כרוב ועוד שכבת בשר ולבסוף מכסים בעלי כרוב.
  • דוחסים מעט ועוטפים את התבנית ברדיד אלומיניום.
  • אופים את הטרין בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך שעה.
  • מוציאים את התבנית מסירים את רדיד האלומיניום והופכים את התבנית על צלחת הגשה.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פילה דניס על כרוב ירוק מאודה ביין לבן

מרק כרוב שחור

כרוב אדום בחמאה וצימוקים

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.