מתכון לפילה דניס על כרוב ירוק

 
מי הקרח נועדו לעצור את בישול הכרוב התחמם מהמים הרותחים
מי הקרח נועדו לעצור את בישול הכרוב התחמם מהמים הרותחים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 18:33 02/10/2011

מהיר וקל להכנה - פילה דניס מוגד בתוספת כרוב מאודה בחמאה, שמנת ויין

 
 
 
 
 

מצרכים לדג:

6 יחידות פילה דניס

שמן זית

מלח

פלפל

 

לכרוב:

1 כרוב ירוק

100 גרם חמאה

1 כוס יין לבן

250 מ"ל שמנת מתוקה

 

אופן הכנת הדג:

  • מורחים את הדג בשמן זית מהצד של העור ומתבלים במלח ובפלפל.
  • צולים בתנור שחומם מראש ל-250 מעלות במשך 5 דקות.

 

הכרוב:

  • ממיסים בסיר רחב חצי מכמות החמאה, מוסיפים יין לבן ומצמצמים 2 דקות.
  • מוסיפים את השמנת, ממשיכים לצמצם עוד 2 דקות ומוסיפים את המחצית הנותרת של החמאה.
  • חולטים בסיר עם מים רותחים ומלח את רצועות הכרוב לדקה. מעבירים למי קרח.
  • מוסיפים את הכרוב החלוט לרוטב שבמחבת ומביאים לרתיחה.
  • מניחים את הכרוב והרוטב בצלחת ועליו את פרוסות הדג האפוי ומגישים מיד.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

טרין כרוב ובשר טחון

מרק כרוב שחור

כרוב אדום בחמאה וצימוקים

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.