מתכון לכרוב אדום מאודה

 
לא מומלץ לאכול את המנה קרה בגלל קרישת החמאה
לא מומלץ לאכול את המנה קרה בגלל קרישת החמאה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:22 02/10/2011

כרוב אדום מאודה עם צימוקים ומיץ לימון. נהדר כסלט חם או כתוספת לבשר

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כרוב אדום

1/2 כוס צימוקים לבנים

1/2 חבילת חמאה

1/2 כוס מים

מיץ מלימון אחד

1 כפית סוכר

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הכרוב לרצועות.
  • שמים את הכרוב וכל יתר המצרכים בסיר, מכסים במכסה ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים תוך ערבוב על להבה נמוכה-בינונית כ-40 דקות או עד שהכרוב הופך שקוף ומתרכך.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

טרין כרוב ובשר טחון

פילה דניס על כרוב ירוק מאודה ביין לבן

מרק כרוב שחור

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.