מתכון להמבורגר ביתי משובח

 
מי אמר שהמבורגר אוכלים רק במסעדות (או קפוא מהסופרמרקט)?
מי אמר שהמבורגר אוכלים רק במסעדות (או קפוא מהסופרמרקט)? צילום: יח"צ
 
עודכן 10:20 03/10/2011

רשת "קניבר" חושפת כיצד מכינים המבורגר ביתי מעולה מחלקי בקר שונים בהם אנטריקוט, צוואר טרי ושפונדרה. מומלץ להגיש עם ביצת עין וירקות בתוך לחמניה

 
 
 
 
 

מצרכים (ל-1 ק"ג המבורגרים):

500 גרם מכסה אנטריקוט טרי

250 גרם צוואר טרי

250 גרם שפונדרה  טרי

1 כפית שום כתוש

1 כפית פלפל שחור

2 כפיות מלח

 

אופן הכנה:

  • טוחנים את הבשר בטחינה גסה.
  • מערבבים עם יתר המצרכים לתערובת אחידה.
  • יוצרים כדורים של כ-220 גרם כל אחד.
  • מניחים את הכדורים בטבעת פנקייק מנירוסטה ומהדקים בעדינות.
  • נותנים לקציצות לנוח במקרר כשעתיים לפחות.
  • מניחים את הקציצות על גבי מחבת פסים לוהטת או גריל בטמפרטורה גבוהה.
  • צולים את הקציצה משני צידיה עד לקבלת דרגת העשייה הרצויה. מומלץ בזמן הצלייה לא ללחוץ, למעוך ולהזיז את הקציצה מעבר לנדרש.

 

 המתכון באדיבות רשת "קניבר" המשיקה סניף חדש בהוד השרון.

 

אוהבים בשר?

קציצות בשר וקישואים

חציל בלאדי ממולא בשר

עלי גפן ממולאים בשר ואורז

קדירת בשר וירקות

עוף ממולא בשר ואורז

טרין כרוב ובשר טחון

 

 

 
עוד כתבות במדור מתכונים לבשר ועוף
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.