מתכון לעוגת חלבה ודבש

 
כשהדבש חובר לחלבה נוצרת מתיקות קסומה שאין שניה לה
כשהדבש חובר לחלבה נוצרת מתיקות קסומה שאין שניה לה צילום: יח"צ
 
עודכן 09:04 04/10/2011

ראש השנה אוטוטו כאן ותמיד טוב שיש בבית עוגה ביתית וטעימה לפתוח או לסיים איתה את החג

 
 
 
 
 

תבנית בקוטר 26 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק

 

מצרכים:

50 גרם ריבת שזיפים פובידל

100 גרם דבש

150 גרם סוכר

140 גרם שמן קנולה

112 גרם מים

112 גרם ביצים

200 גרם קמח

7 גרם אבקת סודה לשתיה

2 גרם אבקת קקאו כהה

2 גרם קינמון

קורט ציפורן

80 גרם חלבה

 

אופן הכנה:

  • מרתיחים את השמן והמים בסיר.
  • מקציפים את הסוכר, הדבש וריבת השזיפים במיקסר.
  • שופכים את המים והשמן שהורתחו בסיר על תערובת הדבש עד להמסה מלאה.
  • מוסיפים לתערובת את הביצים תוך כדי ערבול ולבסוף מוסיפים את המרכיבים היבשים (כל יתר המרכיבים מלבד החלבה). יוצקים את התערובת לתוך התבניות ומפוררים מעל את החלבה.
  • אופים בתנור שחומם לחום של 160 מעלות במשך 35-40 דקות. 

 

המתכון באדיבות השף קונדיטורית זוהרה ריף לבית קפה זוהרה ריף, רח' אחוזה 184 רעננה.

 

לא בטוחים כמה זה 7 גרם אבקת סודה לשתייה? כנסו להמרת מידות ומשקלים

 

מחפשים עוד מתכונים מתוקים מעולים? נסו את אלה:

טארטלט קרם פטיסייר ופירות יער 

גלידה ביתית על מצע קדאיף

עוגיות סנדביץ'

טראפלס שוקולד

טירמיסו מפנק

עוגת גבינה וצימוקים

עוגת פאדג' שוקולד

כדורי שוקולד

 

 
עוד כתבות במדור הפסקת קפה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.