המתוק שאחרי: צנים פקאן ופירות יבשים

 
עודכן 18:03 08/10/2011

הקונדיטור דודו אוטמזגין מסביר איזה עוגות כדאי לאכול אחרי הצום ומפנק אתכם במתכון מעולה לצנים פקאן מנוקד בפירות יבשים

 
 
 
 
 

צנים פקאן ופירות יבשים

עוגיות דקיקות שנהדר לאכול לצד כוס תה

 

מצרכים:
120 גרם קמח
80 גרם סוכר
6 ביצים
150 גרם דבלים חצויים לרבעים

100 גרם פקאנים
150 גרם צימוקים
100 גרם משמש מיובש
קורט קינמון
קורט אבקת אפייה

 

אופן הכנה:

  • במיקסר עם וו גיטרה מערבלים את הסוכר והביצים.
  • מוסיפים את הקמח וא. אפייה.
  • מנקים את קצוות קערת המיקסר בעזרת לקקן.
  • מוסיפים את הפקאנים, הפירות היבשים והקינמון.
  • מוזגים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
  • אופים בתנור שחומם מראש בטמפ' של 160 מעלות למשך 40 דקות.
  • מצננים את העוגה ולאחר צינון פורסים לפרוסות דקות בעובי של 2 מ"מ.
  • מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות למשך 5 דקות.
  • שומרים בכלי אטום.
 
עוד כתבות במדור מתוקים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.