מתכון לטפנד זיתים שחורים

 
בכל פעם שמשתמשים מכסים בשכבת שמן זית חדשה
בכל פעם שמשתמשים מכסים בשכבת שמן זית חדשה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:00 09/10/2011

ממרח זיתים שחורים שמתאים להגשה עם טוסטים או כרוטב לפסטות ולעוף

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם זיתים שחורים

1/2 כוס שמן זית

3 שיני כתושות

3 נתחי פילה אנשובי בשמן

2 כפות צלפים כבושים

פלפל שחור

 

אופן הכנה:

  • טוחנים את כל החומרים מלבד השמן והפלפל במעבד מזון בפולסים.
  • מוסיפים את השמן בהדרגה וטוחנים עד למרקם חלק.
  • מתבלים בפלפל (זהירות האנשובי מלוח אז אין טעם להמליח) ומערבבים.
  • מעבירים לצנצנת מעוקרת ומכסים בשכבת שמן זית (היא תעזור לשימור המטבל), ושומרים במקרר.
  • טיפ: בכל פעם שמשתמשים מכסים בשכבת שמן זית חדשה.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

כרעי עוף וזיתים ביין לבן

3 סלטי זיתים

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.