מתכון לכרעי עוף עם זיתים ויין לבן

 
מטגנים את העוף תחילה בצד של העור
מטגנים את העוף תחילה בצד של העור צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:02 09/10/2011

לצד אורז או פירה - כרעי עוף שחומים, מבושלים עם זיתים, שום ויין לבן

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 כרעי עוף

1/2 כוס שמן זית

3 שיני שום כתושות

3 עלי מרווה

1 כוס יין לבן יבש 

1 כוס ציר עוף  

200 גרם זיתים ירוקים מגולענים 

פלפל שחור

 

אופן הכנה:

  • בסיר עם שמן זית משחימים היטב את העוף, מוסיפים את השום והמרווה.
  • מוסיפים יין לבן, מביאים לרתיחה ומבשלים עד צמצום.
  • מוסיפים את הציר ומביאים שוב לרתיחה.
  • מוסיפים את הזיתים. מנמיכים את האש ומבשלים מכוסה במשך שעה.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

טפנד זיתים שחורים

3 סלטי זיתים

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.