מתכון למסבחה של חציל ובקר

 
מנה אישית וחגיגית לסוכה
מנה אישית וחגיגית לסוכה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:33 10/10/2011

גרגירי חומוס מבושלים יחד עם חצילים קלויים ועגבניות, מוגשים בתור מנה אישית בתוך כוס שקופה כבסיס לבשר בקר טחון עם צנוברים

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 חצילים קלויים קלופים

1 כוס גרגרי חומוס מבושלים

1 כף לימונים כבושים

3 כפות קוביות עגבניות טריות ללא קליפה חתוכות לקוביות

שמן זית

מיץ לימון

3 כפות טחינה גולמית

 

לבשר:

300 גרם בשר בקר טחון

50 גרם צנוברים

3 כפות פטרוזיליה קצוצה

קורט קינמון

קורט כמון

מלח

פלפל שחור

 

אופן הכנה:

  • מסדרים בכוסות שקופות מבשר החצילים.
  • מערבבים את גרגירי החומוס עם הלימונים הכבושים וקוביות העגבניות, מתבלים במלח שמן זית ומיץ לימון.
  • מסדרים מעל החציל.
  • יוצקים מעל קצת טחינה גולמית.
  • מטגנים את כל חומרי הבשר יחד ויוצקים לכוסות מעל הטחינה.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פילה לברק על סלט אבוקדו בטמפורה

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.