מתכון לדג לברק על סלט אבוקדו בטמפורה

 
כדי לבדוק את הדג לחצו עליו באצבעות, אם הוא אלסטי סימן שהוא מוכן
כדי לבדוק את הדג לחצו עליו באצבעות, אם הוא אלסטי סימן שהוא מוכן צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:36 10/10/2011

פילה דג לברק, במינימום עבודה, מוגש על סלט אבוקדו, עגבניות שרי וזיתים סורים

 
 
 
 
 

מצרכים:

4 פילה לברק נקיים מעצמות

שמן אבוקדו

מלח

 

לסלט האבוקדו:

2 אבוקדו קלופים חתוכים ל6 חתיכות כל אחד

אבקת טמפורה

מים

שמן אבוקדו לטיגון עמוק

5 עגבניות שרי תמר

בצל אדום

צרור גרגר נחלים

1 כף זיתים סורים קצוצים

מיץ לימון

מלח

 

אופן הכנה:

  • משמנים תבנית עם נייר אפייה, ממליחים את הדגים, מניחים על תבנית האפייה ואופים בתנור בחום של 220 מעלות 7 דקות.
  • מערבבים את אבקת הטמפורה עם מים, מגלגלים את האבוקדו בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק.
  • חוצים את העגבניות וקוצצים את הבצל. מערבבים עם האבוקדו המטוגן, גרגר הנחלים, הזיתים, המלח והלימון .
  • מניחים את סלט האבוקדו במרכז צלחת ומעל את הדג.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מסבחה של חציל ובקר

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.