מתכון לניוקי במילוי עגבניות וגבינות

 
רבים טועים לחשוב שניוקי הוא סוג של פסטה אף שמדובר בבצק תפוחי אדמה
רבים טועים לחשוב שניוקי הוא סוג של פסטה אף שמדובר בבצק תפוחי אדמה צילום: יח"צ
 
עודכן 07:55 16/10/2011

עד היום התרגלתם לקבל את הניוקי שלכם עטוף ברוטב עגבניות, הפעם החלטנו לגוון ולהפתיע ולמלא את הניוקי בגבינת ריקוטה, פטה ועגבניות מיובשות

 
 
 
 
 

מצרכים (להכנת 1.5 ק"ג ניוקי):

1 ק"ג פירה תפוחי אדמה (תפוח אדמה מבושל ומרוסק)

4 ביצים

400 גרם קמח

1 כפית מלח

1/4 כפית פלפל שחור טחון

 

למילוי:

200 גרם גבינת ריקוטה

200 גרם גבינת פטה עיזים מגורדת

150 גרם עגבניות מיובשות טחונות

מלח ופלפל 

 

הוראות הכנה:

  • מערבבים את כל המצרכים להכנת הבצק עד שהקמח נספג ומתקבלת תערובת אחידה (ככל שנפחית בערבוב הניוקי יהיה רך יותר).
  • יוצרים מהבצק כדורים של כ-15 גרם לערך כל אחד.
  • יוצרים שקע לעומק הכדור עם האצבע או בעזרת הזרת.
  • מערבבים בקערה את חומרי מילוי העגבניות.
  • מכניסים כ-10 גרם מילוי וסוגרים מעליו את כדור הבצק.
  • מבשלים את כדורי הבצק במים רותחים במשך כ-3 דקות ומעבירים אותם לקירור או לתוך רוטב שמנת או רוטב עגבניות.

 

המתכון באדיבות רשת קפה גרג.

 

מחפשים עוד מתכונים טעימים? נסו את אלה:

מאפינס גבינות וזיתים

פלפלים ממולאים בורגול

בטטה ודלעת בדבש ורוזמרין

עוגת דבש קלה להכנה

אורז עם שקדים וצימוקים

עוף בעגבניות ודבש

צלי עם פירות יבשים

 

 
עוד כתבות במדור סודות המטבח - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.