מתכון לקבב על מקל קינמון

 
לשיפוד הפעם יש תפקיד נוסף
לשיפוד הפעם יש תפקיד נוסף צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 16:58 11/10/2011

קבב מבשר בקר טחון (או כבש למשקיענים) על "שיפוד" של מקל קינמון, מלווה במטבל טחינה - תפוזים

 
 
 
 
 

מצרכים לקבב:

200 גרם בשר

1 בצל קצוץ דק

חופן פטרוזליה

מלח

פלפל

בהראט

3 מקלות קינמון

 

לטחינת תפוזים:

1 כוס טחינה גולמית

קורט מלח

מיץ מתפוז שלם

פטרוזיליה קצוצה

כמון

1-2 כוסות מים

2 שיני שום כתושות

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את מצרכי הקבב ביחד ואז משפדים אותם על מקלות הקינמון.
  • למטבל: מדללים את הטחינה הגולמית עם מעט מים ומוסיפים את מיץ התפוזים תוך כדי ערבוב במטרפה.
  • מוסיפים את המלח, הכמון ואת השום וממשיכים לערבב עד למרקם הרצוי.
  • מפזרים פטרוזליה לקישוט.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

שיפודי פרגית במרינדה וצ'ימיצ'ורי

שיפודי ירקות עם מטבלים

שיפודי פירות עם מטבל טחינה-סילאן

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.