מתכון לשיפודי פירות במטבל טחינה וסילאן

 
ניתן לשלב פירות נוספים כמו תפוחים, אפרסקים ומשמשים
ניתן לשלב פירות נוספים כמו תפוחים, אפרסקים ומשמשים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:00 11/10/2011

שיפודי פירות, שניתן להכין למעשה מכל פרי שאוהבים, מלווים במטבל מתקתק של טחינה, קינמון וסילאן. מצוין לילדים שרוצים מתוק ולהורים שרוצים בריאות

 
 
 
 
 

מצרכים לשיפודים (הכמות תלוייה במספר השיפודים הרצויים):

תמר
בננה
ענבים

מלון
אגס

 

למטבל:

1 כפית קינמון

1 כוס טחינה גולמית

1/4 כוס סילאן

1/2  כוס מים

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הפירות ומסדרים על שיפודים בשילובים שונים.
  • מדללים את הטחינה עם המים.
  • מוספים את הסילאן ואת הקינמון ומערבבים למרקם אחיד.
  • מגישים לצד שיפודי הפירות.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קבב על מקל קינמון עם מטבל

שיפודי פרגית במרינדה וצ'ימיצ'ורי

שיפודי ירקות עם מטבלים

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.