מתכון לשיפודי פרגית וצ'ימיצ'ורי

 
לא כל שיפודים חייבים להכין על האש
לא כל שיפודים חייבים להכין על האש צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:01 11/10/2011

שיפודי פרגית שמכינים בתנור במרינדת פפריקה וחומץ. מוגשים יחד עם רוטב צ'ימיצ'ורי ביתי

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 חתיכות פרגית

חופן כוסברה

 

למרינדה:

1/2 כוס חומץ

1 לימון סחוט

5 שיני דום קטוש

חופן פטרוזליה

3 כפות פפריקה מתוקה

1 כפית פפריקה חריפה

פלפל לבן

מלח

פלפל שחור

 

לצ'ימיצ'ורי:

1 גמבה

2 חבילות פטרוזיליה 

פלפל חריף

8 שיני שום

4 עגבניות מיובשות

2 בצלים ירוקים

5 כפות חומץ

1/2 כוס שמן

מלח

פלפל

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הפרגית לקוביות.
  • בקערה מערבבים את חומרי המרינדה.
  • מוסיפים את הפרגית למרינדה ומשרים כשעתיים לפחות.
  • משפדים את הפרגיות המושרות.
  • מכניסים לתנור ב180 מעלות ל20 דקות.
  • ב-5 הדקות האחרונות מפזרים מעל חופן כוסברה קצוצה.
  • קוצצים את כל הירקות של הצ'ימיצ'ורי, מערבבים בקערה יחד עם השמן, החומץ והתבלינים.
  • מגישים את הרוטב יחד עם שיפודי הפרגית.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קבב על מקל קינמון עם מטבל

שיפודי ירקות עם מטבלים

שיפודי פירות עם מטבל טחינה-סילאן

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.