מתכון לשיפודי ירקות עם מטבלים

 
שיפודי ירקות ומטבלים
שיפודי ירקות ומטבלים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 17:04 11/10/2011

שיפודים לא חייבים להיות רק בשריים. שתי הצעות מעולות לשיפודי ירקות עם מטבלים: שיפודי עגבניות שרי ומוצרלה עם מטבל גבינת שום-שמיר ושיפודי פטריות ושאלוט במטבל כוסברה

 
 
 
 
 
שיפודי עגבניות שרי ומוצרלה עם מטבל גבינת שום שמיר
שיפודי עגבניות שרי ומוצרלה עם מטבל גבינת שום שמיר צילום: מתוך התכנית

שיפודי עגבניות שרי ומוצרלה עם מטבל גבינת שום-שמיר

 

מצרכים:

1/2 חבילת עגבניות שרי

3 ראשים של בצל ירוק

200 גרם מוצרלה

גבינת עיזים רכה

חופן שמיר

2 שיני שום

 

אופן הכנה:

  • חותכים את המוצרלה לקוביות.
  • מסדרים על שיפוד עגבניות ובניהן קוביות מוצרלה וראשי בצל ירוק.
  • צולים במחבת גריל מכל הצדדים.
  • קוצצים את השמיר וכותשים את השום, מוסיפים לגבינה ומערבבים.

 

 
שיפודי פטריות ושאלוט במטבל כוסברה
שיפודי פטריות ושאלוט במטבל כוסברה צילום: מתוך התכנית

שיפודי פטריות ובצלי שאלוט במטבל כוסברה

 

מצרכים:

קופסת פטריות

10 בצלי שאלוט 

 

למטבל:

חבילת כוסברה

5 שיני שום

1/4 כוס שמן קנולה

4 כפות חומץ

מלח

פלפל

3 כפות לימון

 

אופן הכנה:

  • משפדים לסירוגין פטריות ובצלים.
  • צולים במחבת גריל מכל הצדדים.
  • טוחנים במעבד מזון או בלדנר מוט את מרכיבי הרוטב עד להיווצרות מחית חלקה.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קבב על מקל קינמון עם מטבל

שיפודי פרגית במרינדה וצ'ימיצ'ורי

שיפודי פירות עם מטבל טחינה-סילאן

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.