מתכון לעוגיות פיננסייר רימונים

הדפס
 
לתוצאה טובה החמאה חייבת להיות חמה
לתוצאה טובה החמאה חייבת להיות חמה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:18 12/10/2011

העוגיות הבחושות הקלאסיות מגיעות הפעם עם פרי העונה - הרימון, שמעניק נקודות צבע חגיגיות עם אגוזי לוז קלויים מעל

 

מצרכים לבצק:

300 גרם אבקת סוכר 

200 גרם אבקת שקדים ללא קליפה

110 גרם קמח

3 גרם אבקת אפייה

150 גרם חמאה מומסת

30 גרם מחית/ריבת משמש חמה

6 חלבונים

1 כפית תמצית וניל

 

לתוספות:

1 רימון מפורר

אגוזי לוז גרוסים קלויים

 

אופן הכנה:

  • מנפים את כל המצרכים היבשים ומערבבים אותם במעבד מזון.
  • ממיסים היטב את החמאה ואת מחית המשמש עד לקבלת ריבה/מחית נוזלית וחומה.
  • יוצקים את החמאה החמה ומחית המשמש לתוך תערובת היבשים תוך כדי תנועה איטית של המיקסר.
  • מוסיפים מחצית מן החלבונים לתערובת על מנת להשוות טמפרטורות, ולאחר מכן מוסיפים את יתרת החלבונים.
  • מקררים את התערובת כ-30 דקות על מנת שיהיה נוח לזלף.
  • יוצקים או מזלפים לתבניות סיליקון עם מבנה של עוגיות מלבניות המיועדות לפיננסייר (או לתבנית אינגליש קייק קצרה, או לתבניות בבקה של מנה אישית).
  • מפזרים את גרעיני הרימונים ( הם שוקעים מעט בתערובת) ומפזרים מעל את האגוזים הגרוסים.
  • אופים את העוגיות ב-190 מעלות כ-8 דקות, עד קבלת גוון זהוב והתרוממות התערובת במרכז, כמו "תלולית" (אינגליש קייק יש לאפות כ-25 דקות ועוגת בבקה אישית כ-13 דקות).

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוגת פולנטה וצנוברים

מאפה שמרים מלוח אישי

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.