מתכון לברוסקטה עם פלפלים קלויים

 
טיגון הלחם בשמן הזית מעניק קריספיות וטעם
טיגון הלחם בשמן הזית מעניק קריספיות וטעם צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 10:04 16/10/2011

פלפלים צהובים ואדומים צלויים על האש. מוגשים ברוטב איולי על לחם בריוש מטוגן בשמן זית ואנשובי

 
 
 
 
 

 

מצרכים לפלפלים:

3 פלפלים צהובים

3 פלפלים כתומים

3 פלפלים אדומים

1 פלפל ירוק חריף

1/2 כוס שמן זית

3 כפות חומץ בלסמי

1 שן שום

 

לאיולי:

10 חלמונים

1 כף סוכר

1 כפית מלח גס

1/2 כוס מיץ לימון

1 ליטר שמן זית

 

להגשה:

1 כיכר בריוש,פרוסה

שמן זית למריחה

20 יחידות אנשובי

20 עלי אורגנו

 

אופן הכנת הפלפלים:

  • צולים  את הפלפלים על כיריים חשופות עד השחרה ומכניסים לשקית ניילון לכמה דקות.
  • שולפים את הפלפלים מהשקית וקולפים אותם.
  • מתבלים את הפלפלים במלח ובפלפל שחור ויוצקים עליהם את השמן, החומץ הבלסמי והשום הכתוש. מערבבים היטב.

 

האיולי:

  • טוחנים במעבד מזון את כל חומרי האיולי מלבד השמן.
  • מזליפים את השמן תוך ערבוב בהדרגה עד לקבלת איולי סמיך.

 

הגשה:

  • מטגנים את פרוסות הבריוש במחבת עם מעט שמן זית.
  • מניחים עליהן את הפלפלים הקלויים, האיולי, האנשובי ועלי האורגנו.

 

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קרם תירס עם ביצה עלומה

טארט טאטן בצל

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.