מתכון לעוגת טירמיסו

 
אנחנו מתים על עוגות ללא אפייה, ואתם?
אנחנו מתים על עוגות ללא אפייה, ואתם? צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:09 17/10/2011

קינוח איטלקי מעולה לחובבי הקפה - עוגת טירמיסו עם גבינת מסקרפונה ובישקוטים טבולים באספרסו ואמרטו

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 מ"ל שמנת מתוקה

5 כפות סוכר

4 חלמונים

500 גרם גבינת מסקרפונה

בישקוטים

4 כפות אספרסו חזק

4 כפות אמרטו

אבקת קקאו לקישוט

 

אופן הכנה:

  • מקציפים את השמנת עם כף סוכר ומניחים בצד.
  • מקציפים במיקסר במהירות גבוהה את החלמונים ואת שאר הסוכר לתערובת סמיכה ובהירה.
  • מורידים את המהירות של המיקסר ומוסיפים את המסקרפונה, כף בכל פעם.
  • מקפלים את תערובת החלמונים-מסקרפונה לתערובת השמנת המוקצפת.
  • מסדרים בתבנית את הבישקוטים ומטפטפים עליהם את האספרסו והאמרטו (מבלי להציף את הבישקוטים).
  • שמים שכבה של תערובת הגבינה מעל הבישקוטים וחוזרים שוב על הפעולה.
  • מקשטים באבקת קקאו.
  • מעבירים למקרר לשעתיים לפחות לפני ההגשה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

ריזוטו פטריות ופרמזן

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.