מתכון לעוגיות בצק פילו עם אגוזי מלך

 
שמים חמאה מומסת על מנת שהבצק לא ישבר באפייה
שמים חמאה מומסת על מנת שהבצק לא ישבר באפייה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 13:35 23/10/2011

לרוב מכינים מבצק פילו רולדות אך ניתן בקלות לקבל גם עוגיות. הפעם הן במלית אגוזי מלך, סוכר וקינמון

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 חבילת עלי פילו

 

לתערובת האגוזים:

1 ו-1/2 כוסות אגוזי מלך קצוצים

1/2 כוס סוכר

1 כפית קינמון

50 גרם חמאה מומסת

אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את אגוזי המלך הקצוצים, הקינמון והסוכר.
  • לוקחים צמד עלי פילו ומניחים על שולחן העבודה. מברישים בחמאה מומסת.
  • מפזרים מתערובת האגוזים כל פני העלים ומגלגלים לגלילה. מכינים באותו האופן את יתר הגלילות.
  • מברישים את הגלילות בחמאה מומסת.
  • חותכים את הגלילות לעוגיות ברוחב 3 ס"מ.
  • אופים בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-20 דקות.
  • בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

מאפה פילו במילוי גבינה ופלפלים

מאפה פילו מתוק במילוי קרם וניל

 

 
עוד כתבות במדור מאפים ומתוקים - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.