מתכון לסלט סלק, סלרי וכוסברה

 
ניתן לשחק עם מידת החריפות לפי כמות הפלפל
ניתן לשחק עם מידת החריפות לפי כמות הפלפל צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:10 24/10/2011

סלט סלק אפוי על מלח, פלפל חריף ועלי סלרי, המתובלים בכוסברה, ג'ינג'ר וסילאן. תוספת קלילה בטעם מתקתק-חריף לצד המנה העיקרית

 
 
 
 
 

מצרכים:

6 סלקים לא קלופים

1 כוס מלח גס

3 גבעולי סלרי אמריקאי

1 מיץ לימון

1/4 כוס שמן זית

1 כפית גרגירי כוסברה קלויים

3 כפות סילאן

1 ו-1/2 פלפל ירוק חריף

1 כף ג'ינג'ר

1 כף נענע

1 כף כוסברה

1 כף שקדים קלויים

פלפל שחור

מלח

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור ל220 מעלות ומסדרים מלח גס בתבנית אפייה.
  • מניחים את הסלקים על המלח וצולים למשך שעה בתנור עד שהם רכים לחלוטין.
  • קולפים את הסלקים וקוצצים לקוביות.
  • מוסיפים את יתר המצרכים, טועמים ומתקנים את התיבול.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קרפצ'יו סלק עם קרם פרש

קציצות בקר בתבשיל סלק

מאפינס שוקולד וסלק

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.