מתכון לקרפצ'יו סלק

 
ניתן לשחק עם כמות הפלפל לפי מידת החריפות הרצויה
ניתן לשחק עם כמות הפלפל לפי מידת החריפות הרצויה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 09:12 24/10/2011

פתיח מקסים של פרוסות סלק דקיקות שבושלו בתנור ונצלו מעל אש גלויה כדי לקבל טעם מעושן. מלח, פלפל, שמן וקרם פרש ויש לכם מעדן אדמדם לפתוח איתו ארוחה

 
 
 
 
 

מצרכים:

2 סלקים

1 פלפל ירוק חריף

3 כפות קרם פרש

1/4 כוס שמן זית

מלח ים

פלפל שחור

 

אופן הכנה:

  • שוטפים היטב את הסלקים ומורחים אותם בשמן זית.
  • עוטפים את הסלקים בנייר כסף ואופים בתנור במשך שעה וחצי על חום של 200 מעלות.
  • מוציאים את הסלקים מהתנור ומנייר הכסף.
  • חורכים את הסלקים מעל להבת גז גלויה על מנת להשחימם ולהעניק טעם מעושן.
  • פורסים כל סלק לעיגולים דקים ביותר.
  • יוצקים שמן זית על הסלקים מתבלים במלח ופלפל שחור ושמים קרם פרש בנדיבות.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קציצות בקר בתבשיל סלק

סלט סלק, סלרי וכוסברה

מאפינס שוקולד וסלק

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.