מתכון לקטשופ ביתי

 
תשכחו מהקטשופ התעשייתי
תשכחו מהקטשופ התעשייתי צילום: אימג' בנק / Getty Images
 
עודכן 00:09 25/10/2011

מי אמר שקטשופ חייבים לקנות בחנות? השף אביב משה מלמד אתכם איך להכין את המטבל האהוב ללא חומרים משמרים. ויש גם צ'ופר - זה אפילו יותר טעים מהאח התעשייתי

 
 
 
 
 

מצרכים:

500 גרם רסק עגבניות

1/4 כוס דבש

1/4 כוס סוכר חום

1 כפית מלח

1/2 כפית קינמון

1/4 כפית ציפורן טחון

קורט אבקת שום

קורט צ'ילי טחון

3/4 כוס חומץ תפוחים

מים

מעט כמון

 

אופן הכנה:

  • מניחים את כל החומרים בסיר יחד עם כמות מים שתביא אתכם למרקם הרצוי.
  • מבשלים עד לרתיחה.
  • מבשלים תוך ערבוב כחמש דקות, מסירים מהאש, מצננים ומתקנים תיבול.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

תבשיל בשר ותפוחי אדמה בסיר פויקה

תפוחים ואגסים מבושלים בפויקה

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.