מתכון לתפוחים ואגסים מבושלים בפויקה

 
קינוח מחמם, מתוק ומנחם
קינוח מחמם, מתוק ומנחם צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 00:10 25/10/2011

בפוייקה נהוג להכין תבשילי בשר אבל מסתבר שגם קינוחים מעולים. תפוחים, משמשים ואגסים מתובלים בקינמון, הל וציפורן שמתבשלים בתוך המדורה בלילה של קומזיץ נעים

 
 
 
 
 

מצרכים:

8 תפוחי עץ גרנד סמית

3 אגסים

3 מקלות קינמון

3 משמשים מיובשים

1/2 כוס יין לבן

כוכבי אניס (לפי הטעם)

4 תרמילי הל

2 מסמרי ציפורן

1/2 כוס סוכר חום

1 כוס מים

 

אופן הכנה:

  • מסדרים את תפוחי העץ והאגסים בפוייקה.
  • יוצקים מעל את הסוכר, היין, המים והתבלינים.
  • מניחים מעל את מקלות הקינמון ומבשלים במדורה כשעתיים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

תבשיל בשר ותפוחי אדמה בסיר פויקה

קטשופ ביתי

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.