מתכון לתבשיל בשר ותפוחי אדמה בסיר פויקה

 
לא יוצאים מהבית? נסו להכין בסיר עבה
לא יוצאים מהבית? נסו להכין בסיר עבה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 00:11 25/10/2011

יוצאים לקומזיץ לילי? אין כמו ארוחה משביעה מבשר בקר, תפוחי אדמה ופירות יבשים, המתבשלת בתוך סיר פויקה במדורה

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 ק"ג בשר כתף חתוך לקוביות גדולות

2 גזרים קלופים וחתוכים לחציים

5  תפוחי אדמה עם קליפה

2 בטטות חצויות ונקיות

5 בצלי שלוט

2 בצלים קלופים

1 ראש שום שלם ונקי

ענף רוזמרין

5 ענפי טימין

3 כפות זרעי כוסברה

5 שזיפים מיובשים

5 מישמש מיובש

1 כפית פלפל שאטה גרוס

2 כפות תערובת קייג'ון (תערובת תבלינים להשחמה)

1/4 כוס רוטב סויה

1/4 כוס סילאן

1/4 כוס שמן אבוקדו

מלח

פלפל שחור

2 כוסות מים

 

אופן הכנה:

  • מערבבים בקערה את התבלינים עם המים, הסויה, שמן האבוקדו, הסילאן, עשבי תיבול והפירות היבשים.
  • שמים את הבשר בתחתית סיר הפויקה, מעל את הגזר, הבצל והשום, מעל יוצקים את הרוטב.
  • מבשלים במדורה שעתיים וחצי עד שלוש.

  

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קטשופ ביתי

תפוחים ואגסים מבושלים בפויקה

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.