מתכון לקדירת תפוחי אדמה וחומוס

 
ארוחת צהריים מצוינת גם לצמחוניים
ארוחת צהריים מצוינת גם לצמחוניים צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:05 25/10/2011

תבשיל ביתי ומנחם של תפוחי אדמה, כרישה, בטטה ופירות יבשים. מעולה כתוספת לבשר או כעיקרית המוגשת עם אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 בצלים לרבעים

2 כרישה (רק הלבן)

2 גבעולי סלרי

3 תפוחי אדמה

2 בטטה

10 שיזפים מיובשים

10 משמשים יבשים

3 כפות שמן אבוקדו

פלפל מלח

מעט קינמון

4 עלי דפנה

1 כוס גרגרי חומס מבושלים

מים לכיסוי התבשיל

8 שיני שום

חופן כוסברה קצוצה

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הסלרי לרצועות, את תפוחי האדמה הבצל והכרישה לרבעים והבטטות חיתוך גס. מטגנים מעט את הבצל הכרישה מוסיפים את שיני השום שלמות, הסלרי, תפוחי האדמה, הבטטה, השזיפים והמשמישים.
  • מערבבים, מוסיפים 2 כוסות מים, מתבלים ומביאים לרתיחה.
  • מוסיפים את החומוס ומבשלים כ10 דקת .
  • מגישים על גבי אורז לבן עם כוסברה קצוצה, מפזרים מעט כמון.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

תבשיל גרונות עם סלט עגבניות וטחינה

תבשיל צלעות עם שעועית וחומוס

צוואר כבש ממולא באורז ואגוזים

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.