מתכון לתבשיל צלעות

 
תפוחי אדמה, אורז ושעועית במנה אחת
תפוחי אדמה, אורז ושעועית במנה אחת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 21:09 25/10/2011

ארוחת צהריים מפנקת בסיר אחד - צלעות בשר, תפוחי אדמה, אורז, שעועית וגרגירי חומוס

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2 קילו צלעות

2 בצלים

שמן זית בתרסיס

1/2 כפית כמון

1/2 כפית בהראט

1/2 כפית היל טחון

מלח פלפל

1 כוס שעועית לבנה מבושלת

1 כוס חומוס מבושל

6 תפוחי אדמה קטנים קלופים

3 שיני שום כתוש

1 שן שום שלמה

1 ליטר מים או עד כיסוי התבשיל

1/2 כפית כמון

1/2 כפית בהראט

1/2 כפית הל טחון

 

אופן הכנה:

  • קוצצים את הבצלים דק ומטגנים בסיר.
  • מוסיפים את הבשר, מערבבים ומתבלים במחצית מכמות התבלנים.
  • מוספים את השעועית, החומוס, תפוחי האדמה, האורז והשום.
  • מכסים במים, מביאים לרתיחה, מתבלים בשארית התבלינים ומבשלים כ20 דקות נוספות, עד שהנוזלים מתאדים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

תבשיל גרונות עם סלט עגבניות וטחינה

צוואר כבש ממולא באורז ואגוזים

קדירת ירקות שורש וחומוס

 

 
עוד כתבות במדור אוכל של בית - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.