Bakers Royale - בלוג מאפים וקינוחים אמריקאי

 
נעמי רובינסון מהבלוג Bakers Royale
נעמי רובינסון מהבלוג Bakers Royale צילום: מתוך הבלוג
 
עודכן 07:36 26/10/2011

רגע לפני שאתם צוללים אל תוך העולם המתוק של נעמי רובינסון מהבלוג Bakers Royale, אנחנו חייבים להזהיר אתכם - זה פשוט ממכר! מאפים, רעיונות לשדרוג קינוחים, עוגות מרשימות והמון תמונות מגרות שיעשו לכם חשק לרוץ למטבח ולהכין. וגם: 2 מתכונים שנכנסים תחת הקטגוריה של "איך לא חשבו על זה קודם" - בננה במילוי גלידה עם שוקולד מומס וסוכריות ועוגיות סנדביץ' עם חמאת בוטנים ובננה שמבצבצת מבפנים

 
 
 
 
 

טעם עולמי - מדור חדש שבו נביא לכם המלצה על בלוגי אוכל מרחבי העולם ששווה להכניס לרשימת המועדפים. אלה שמספקים מתכונים מוצלחים, תמונות מגרות וטקסטים מעוררי תיאבון. מכירים עוד כאלו? כתבו לנו.

 

הבלוג הזה גרם לנו להפסיק הכל, לזנוח את העבודה למשך שעות ופשוט לשוטט בו ולרייר. לא, אנחנו לא מגזימים. כששלחנו לינק לבלוג לחברים הם עשו בדיוק את אותו הדבר, אז ראו הוזהרתם.

 

מדובר בבלוג מאפים ומתוקים בשם "Bakers Royale", וכמעט כמו תמיד, הכותבת שלו, נעמי רובינסון, מספרת על כך שאין לה שום הכשרה פורמלית באפייה, היא בכלל אמא לתינוק חמוד (למקרה שלא הבנתם את זה מהתמונה שלה) ובין 09:00 ל-17:00 תמצאו אותה בעבודתה בחברת תרופות. אבל בעזרת הרבה תשוקה, יצירתיות ונחישות היא מצליחה להכין את כל הדברים המדהימים שעולים בבלוג ולעדכן את קבוצת הפייסבוק המתוקה שלה שמונה כרגע 5,540 אוהבים - זה הזמן לעשות לה לייק).

 

 
כדורי בראוניס ממולאים בקרם
כדורי בראוניס ממולאים בקרם צילום : מתוך הבלוג
 

שכנענו את עצמנו לחזור לעבודה. אחרי הכל צריך להכין כתבה שתספר לכם מה יש בבלוג, לא? אז ככה, בצד הימני של הבלוג תוכלו למצוא את המתכונים לפי קטגוריות: עוגות גבינה, בראוניז (בינהם הבראוניז העגולים שבתמונה כאן למעלה), מאפים לפתוח איתם את הבוקר, מוסים, קינוחי פירות, טראפלס, עוגות, יש צורך שנמשיך?

 

בבלוג תוכלו גם למצוא כמה טיפים מעולים להכנת מוצרים בסיסים, שלרוב נוטים לקנות ולא להכין למרות שהם משמשים לקינוחים רבים כמו פודינג שוקולד (בתמונה כאן למטה), ריבת חלב וקרם לימון. בנוסף, רובינסון מלמדת בלוגרים מתחילים (או ותיקים שרוצים לשדרג את התצלומים שלהם) כיצד לצבוע קרשי עץ שישמשו כרקע לתמונות האוכל (שימו לב כמה חינני זה נראה בתמונות פה).

 

 
פודינג שוקולד ביתי
פודינג שוקולד ביתי צילום : מתוך הבלוג
 
קרם לימון בהכנה ביתית
קרם לימון בהכנה ביתית צילום : מתוך הבלוג
 
 

רובינסון גם מתוודה בפני קוראיה על כשלונות קולינאריים. פרט לכך שמצאנו את זה מקסים, כן ומעלה את האגו (כי מסתבר שגם לטובים ביותר זה לא תמיד מצליח) הרי זה גם מועיל לה ולנו, כיוון שהטוקבקיסטים נותנים טיפים והערות שמשפרים פלאים את המצב. דוגמה נהדרת לכך היא עוגיות השוקולד הממולאות במרשמלו שהכינה רובינסון ונחלו אכזבה קשה, הן במראה והן בטעם. כשסיפרה על כך בפוסט שהעלתה, המליצו לה הקוראים להקפיא את המרשמלו לפני השימוש. הפלא ופלא, התקבלו עוגיות לתפארת.

 

 
גרסת לפני ואחרי: עוגיות שוקולד ממולאות במרשמלו
גרסת לפני ואחרי: עוגיות שוקולד ממולאות במרשמלו צילום : מתוך הבלוג
 

בנוסף, מצאנו גם המון מתכונים למשקאות וקוקטיילים מדליקים כמו סמוזי פירות, סנגריית מלון ואגס, מוחיטו Caipirinha תות וקוקטייל רום בטעם אננס וקוקוס. יש גם הצעות לקינוחי פירות שאפשר לקחת לפיקניק כמו סלט פירות בגביע גלידה, טארט נקטרינה, פירות על מקל ותותים ממולאים בקרם.

 

החיסרון היחיד שעלינו עליו בבלוג זה העובדה שלא ניתן להמשיך לעבור בין הקטגוריות אחרי שנכנסים לאחד המתכונים ויש צורך לחזור אחורה לדף הראשי כדי שתופיעה רשימת הקטגוריות המלאה. חבל.

 

 
עוגיות אוריאו גבינה ללא אפייה
עוגיות אוריאו גבינה ללא אפייה צילום : מתוך הבלוג
 

המלצה שלנו 

השילוב הראוי (והמפתיע): טראפלס קרמל ממולח וויסקי

אתגר קולינרי: מיני עוגות גבינה עם קרם חמאת בוטנים וזיגוגי שוקולד

קלאסיקה מודרנית: בראוניס עם עוגיות קרם של "הרשי"

 

ואיך אפשר בלי להזכיר את הקינוח המפתה - עוגיות אוראו עם מוס גבינה (בתמונה מעל). מדהים!

 

 
מיני עוגות גבינה עם קרם חמאת בוטנים וזיגוגי שוקולד
מיני עוגות גבינה עם קרם חמאת בוטנים וזיגוגי שוקולד צילום : מתוך הבלוג
 

אחרי הרבה התלבטויות (כי הכל נראה ממש טעים) החלטנו לבחור שני מתכונים מתוך הבלוג. הם קלים יותר ממה שתוכלו לדמיין אך משאירים רושם רב ומעוררים חיוך (לפני וגם אחרי הטעימה):

 

בננה ספליט - חטיפי ביס

 

 
בננה ספליט - חטיפי ביס
בננה ספליט - חטיפי ביס צילום : מתוך הבלוג
 

הקינוח הקלאסי מגיע הפעם בגודל מוקטן ובעיצוב מרענן כשהבננה עצמה משמשת ככלי המחזיק את הגלידה. מדליק!

 

מצרכים:

בננות

שוקולד

סוכריות צבעוניות לעוגה

גלידת וניל (או כל טעם שאוהבים)

קצפת

דובדבנים מסוכרים

 

אופן הכנה:

  • חותכים בננה לחתיכות בעובי של כ-2.5 ס"מ.
  • חופרים גומחה בכל חתיכת בננה עם כפית קטנה.
  • ממיסים את השוקולד במיקרוגל.
  • טובלים קצה אחד של הבננה בשוקולד המומס (כס"מ אחד).
  • טובלים פעם שניה בתוך צלוחית מלאה בסוכריות צבעוניות.

 

 
יוצרים גומחה, טובלים בשוקולד וסוכריות וממלאים בגלידה
יוצרים גומחה, טובלים בשוקולד וסוכריות וממלאים בגלידה צילום : מתוך הבלוג
 
  • ממלאים את הגומחה בגלידת וניל.
  • מזליפים מעל קצפת, מניחים מעל דובדבן מסוכר ומגישים.

 

סנדוויץ' עוגיות בננה וחמאת בוטנים

 

 
עוגיות סנדוויץ' בננה-חמאת בוטנים
עוגיות סנדוויץ' בננה-חמאת בוטנים צילום : מתוך הבלוג
 

זהו מתכון פשוט ביותר למי שלא כל כך מוצלח באפייה או למי שנתפס "בלי שום דבר בבית" כשבאים אורחים במפתיע, ובכל זאת רוצה להשאיר רושם.

 

מצרכים:

מיני עוגיות וניל (לא חשוב של איזו חברה)

בננה

חמאת בוטנים

סוכריות צבעוניות

 

אופן הכנה:

  • חותכים את הבננה לעיגולים, לא עבה מדי ולא דק מדי.
  • מורחים על כל עוגיה חמאת בוטנים.

 

 
מורחים חמאת בוטנים על העוגיה ומניחים פרוסת בננה
מורחים חמאת בוטנים על העוגיה ומניחים פרוסת בננה צילום : מתוך הבלוג
 
  • מניחים על עוגיה פרוסת בננה וסוגרים עם עוגיה נוספת.
  • טובלים את העוגיות בצלוחית עם סוכריות צבעוניות אשר ידבקו לבננה.

 

 
טובלים בסוכריות צבעוניות
טובלים בסוכריות צבעוניות צילום : מתוך הבלוג
 
  • לגיוון: החליפו את חמאת הבוטנים בממרח שוקולד ואת הסוכריות בשברי בוטנים.

 

 
וזה מה שיוצא
וזה מה שיוצא צילום : מתוך הבלוג
 
 
עוד כתבות במדור טעם עולמי
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.