מתכון לתבשיל דג מוסר וירקות

 
ממעמקי הים הישר לצלחת
ממעמקי הים הישר לצלחת צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:47 28/10/2011

תבשיל דייגים עשוי מוסר ים עם עגבניות, בצל, גזר ויין לבן. מומלץ לאכול עם חלה שסופגת את כל טעמי הרוטב

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 ק"ג דג מוסר ים, נקי ושלם

קמח

1/2 כוס שמן זית

2 גזרים קלופים וחתוכים לפרוסות 1/2 ס"מ

1 בצל גדול פרוס דק

15 שיני שום כתושות

4 עגבניות בשלות קלופות חתוכות לרבעים

צרור בצל ירוק קצוץ

צרור כוסברה קצוצה

צרור תימין

1/2 בקבוק יין לבן

מלח גס

פלפל שחור גרוס טרי

 

אופן הכנה:

  • מחממים את שמן הזית במחבת, מקמחים את הדג, צורבים אותו משני הכיוונים ומוציאים.
  • מטגנים את כל הירקות כ-3 דקות, מחזירים את הדגים למחבת.
  • מפזרים כוסברה ותימין ומכסים ביין.
  • מבשלים 40 דקות ואוכלים עם לחם לבן או חלה.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

טונה צרובה על סלט שורשים אסייתיים

רוסטפיש של סלמון טרי

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.