מתכון לסלמון אפוי עם עשבי תיבול

הדפס
 
טעים גם קר
טעים גם קר צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:49 28/10/2011

נתח סלמון אפוי מתובל בשיני שום, תימין, מרווה וקליפות לימון. מגישים לשולחן שלם ופורסים לכל אחד מהסועדים ישר לצלחת

 

מצרכים:

2 ק"ג נתח פילה סלמון טרי

4 שיני שום פרוסות דק

1 כף גדושה של חרדל דיז'ון

שמן זית בתרסיס

עלים משלושה גבעולי תימין

עלי מרווה משני גבעולים, קצוצים

מלח גס

פלפל שחור גרוס

קליפה מגוררת מלימון גדול

 

אופן הכנה:

  • מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות.
  • מחדירים את פרוסות השום לתוך נתח הדג, מורחים בחרדל ובשמן זית.
  • מתבלים בתימין, מרווה, מלח ופלפל ומעסים את הדג כשתי דקות.
  • מניחים את נתח הדג על רשת המונחת בתבנית האפייה.
  • צולים 20 דקות, מנמיכים את הטמפרטורה בתנור לחום בינוני של 180 מעלות וצולים כ- 15-5 דקות נוספות, תלוי בגודל הדג.
  • מפזרים מעל את גרידת הלימון ומגישים.

 

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

טונה צרובה על סלט שורשים אסייתיים

תבשיל דג מוסר בירקות

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.