מתכון לפוקצ'ות ללא גלוטן

 
תנו לריח הפסטו להתפשט בכל הבית ותהנו
תנו לריח הפסטו להתפשט בכל הבית ותהנו צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:57 28/10/2011

הקונדיטור אורן בקר מלמד כיצד מכינים פוקצ'ות ללא גלוטן בעזרת 3 סוגי קמחים: תפוח אדמה, טפיוקה וקינואה, יחד עם גבינה לבנה, פסטו ומוצרלה

 
 
 
 
 

מצרכים:

200 גרם קמח תפוחי אדמה

200 גרם קמח טפיוקה

200 גרם קמח קינואה

1/2 קובית שמרים

1 כפית מלח

2 כפות שמן זית

125 גרם גבינה לבנה

1 ביצה

150 מ"ל חלב

2 כפות פסטו

גבינת מוצרלה

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל המצרכים בקערה עם וו גיטרה במהירות איטית, עד לקבלת בצק אחיד, גמיש אך דביק.
  • משאירים את הבצק מכוסה למשך כ-30 דקות.
  • מכדררים בידיים רטובות כדורים ומניחים על נייר סיליקון.
  • אופים במשך 12-15 דקות, מצננים ועוטפים בניילון נצמד לשמירת הטריות.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

לחמניות עם זיתים

לחם אינוולטיני (לאפות איטלקיות)

 

 
עוד כתבות במדור בית ספר לאפייה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.