מתכון ללחם אינוולטיני (לאפות איטלקיות)

 
לחם אינוולטיני ממולא בגבינת שמנת וירקות
לחם אינוולטיני ממולא בגבינת שמנת וירקות צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 20:00 28/10/2011

לאפות דקות שמכינים עם מעט מצרכים ובכמה דקות. כשהן מוכנות ממלאים מה שאוהבים (לדוגמה סלמון, שמנת וירקות), מגלגלים וזוללים

 
 
 
 
 

מצרכים:

650 גרם קמח

7 גרם מלח

50 גרם חמאה

250 גרם חלב

100 מ"ל מים

5 גרם שמרים טריים

 

אופן הכנה:

  • ממיסים את השמרים בחלב תוך כדי ערבוב.
  • מוסיפים קמח, מלח וחמאה.
  • מוסיפים את החומרים הנותרים עד ליצירת בצק אחיד.
  • מתפיחים את הבצק כחצי שעה.
  • כשהבצק תפח חותכים חתיכות של 120 גרם ומגלגלים לעיגולים.
  • פותחים כל עיגול לצורת לאפה ואופים על חום גבוה לכמה שניות.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

פוקצ'ות ללא גלוטן

לחמניות עם זיתים

 

 
עוד כתבות במדור בית ספר לאפייה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.