מתכון לנתחי עוף בטמפורה

 
הקריספיות נוצרת במגע בין הציפוי הקר עם שמן הרותח
הקריספיות נוצרת במגע בין הציפוי הקר עם שמן הרותח צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 11:43 31/10/2011

נתחי עוף מטוגנים בבלילת טמפורה, מוגש לצד רוטב חמוץ - חריף

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות

שמן לטיגון עמוק

 

לטמפורה:

1 כוס קמח טמפורה

1 כוס סודה

מעט קוביות קרח

1 חלמון

מלח

פלפל

 

לוויניגרט:

1/2 ליטר רוטב צ'ילי מתוק מסונן

375 מ"ל מירין

50 מ"ל חומץ אורז

חופן צימוקים שחורים קטנים

25 גרם שום כתוש

45 גרם ג'ינג'ר כתוש

50 מ"ל שמן שומשום

125 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי

12 מ"ל רוטב דגים

 

אופן ההכנה:

  • חולטים בסיר עם מים רותחים את קוביות העוף למשך 2 דקות ואז מעבירים לקערה מלאב מי קרח כדי לעצור את הבישול.
  • מערבבים את חומרי הטמפורה לקבלת תערובת סמיכה.
  • טובלים את חתיכות העוף בטמפורה ומטגנים בשמן עמוק ל-2 דקות. מעבירים לנייר סופג.
  • טובלים את העוף המטוגן פעם נוספת בטמפורה ומטגנים שנית כ-3 דקות.
  • טוחנים היטב במעבד מזון את כל חומרי הוויניגרט. מגישים לצד העוף המטוגן.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוף קונפי שלם

מרק עוף עם ירקות

פרגית מתובלת על הגריל

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.