מתכון למרק עוף

 
רק להוסיף איטריות ולהגיש
רק להוסיף איטריות ולהגיש צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 11:55 31/10/2011

מרק העוף המושלם על פי מיכל אנסקי - עם שורש פטרוזיליה קישואים, קולורבי ותפוח אדמה. מנה מחממת את הלב, ולא רק למי שחולה

 
 
 
 
 

מצרכים:

10 כנפי עוף

1 גרון הודו

1 שורש פטרוזיליה

1 בצל לבן קטן

4 גזרים

2 קישואים

5 תפוחי אדמה קטנים מזן ראטה

1 קולורבי

5 גבעולי סלרי

1/2 צרור שמיר

1/2 צרור פטרוזיליה

 

אופן הכנה:

  • מסדרים בתחתיתו של סיר גדול את עשבי התיבול (סלרי, שמיר, פטרוזיליה).
  • מניחים מעל (כמו "קן לציפור")  את הכנפיים והגרון.
  • קולפים את ירקות השורש ומניחים מעל את העופות.
  • מכסים הכל במים מינרלים או מסוננים ומביאים לרתיחה.
  • מבשלים מכוסה על להבה נמוכה כשעה-שעה וחצי.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוף טמפורה ברוטב וויניגרט

עוף קונפי שלם

פרגית מתובלת על הגריל

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.