מתכון לפרגית מתובלת על הגריל

 
כל כך טעים שתרצו להבעיר את האש בשביל להכין אותה
כל כך טעים שתרצו להבעיר את האש בשביל להכין אותה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 11:57 31/10/2011

נתחי פרגית עטופים בחרדל, כורכום, פפריקה וכמון וצרובים על גריל או מעל מחבת כבדה. מעולה לצד אורז לבן

 
 
 
 
 

מצרכים:

1/2 ק"ג כרעי עוף בלי עצם (פרגית) עם העור

100 גרם כורכום

200 גרם פפריקה מתוקה

40 גרם כמון

50 גרם מלח גס

15 גרם פלפל שחור

10 גרם חרדל צהוב

15 גרם גרגירי כוסברה

10 גרם פפריקה מעושנת

שמן קנולה

 

אופן הכנה:

  • קולים את כל התבלינים וטוחנים לאבקה.
  • מסדרים את העוף בשכבה אחידה ומעסים בו את התבלינים.
  • מוסיפים שמן קנולה ומערבבים היטב. משהים לילה במקרר.
  • צורבים את הפרגיות על פלטת גריל (או מחבת ברזל כבדה) על צד העור. הופכים צד וממשיכים לצלות עד שהן מוכנות.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

עוף טמפורה ברוטב וויניגרט

עוף קונפי שלם

מרק עוף עם ירקות

 

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.