מתכון לליצ'י במילוי רוקפור ואגוזי מלך

 
מעט שמן זעת מעל תשדרג את הטעם
מעט שמן זעת מעל תשדרג את הטעם צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 14:44 31/10/2011

פינוקים קטנטנים של ליצ'י במילוי גבינת רוקפור, אבוקדו, אגוזים ועירית

 
 
 
 
 

מצרכים  (ל-20 יחידות):

20 יחידות ליצ'י משומרים, מסוננים מהסירופ

150 גרם גבינת רוקפור

1/2 אבוקדו חתוך ל-20 קוביות קטנות

20 חצאי אגוזי מלך קטנים

1/2 צרור עירית

 

אופן הכנה:

  • חותכים את גבינת הרוקפור ל-20 קוביות קטנות.
  • חותכים כך גם את האבוקדו.
  • קולים במחבת את אגוזי המלך.
  • חותכים את העירית לרצועות באורך 3 ס"מ.
  • ממלאים כל ליצ'י בקוביית אבוקדו ובקוביית גבינה. ממלאים גם באגוז מלך ובעירית ומסדרים כך שיבלטו מעט החוצה, ומגישים.

  

 

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

לחמניות גבינת צאן, אגוזים וזיתים

פריטטה של עשבי תיבול וגבינת עזים

סלט תאנים ופטריות

 

 
עוד כתבות במדור ארוחת שבת - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.