מתכון לפשטידת אורז

 
פשטידת אורז
פשטידת אורז צילום: מתוך התוכנית
 
עודכן 18:33 06/11/2011

פשטידת אורז מהירה וקלה להכנה בניחוח גרידת תפוז שכיף לאכול עם יוגורט או שמנת

 
 
 
 
 

מצרכים:

3 כוסות אורז בסמטי

2 כוסות יוגורט עזים

4 ביצים

2 כפות קליפת תפוז קצוצה

מלח, פלפל

2 בצלים לבנים קצוצים

1 שן שום קצוצה

50 גרם חמאה

תרסיס שמן בטעם חמאה לשימון

 

אופן הכנה:

  • מבשלים בסיר עם מים רותחים ומלח את האורז במשך 10 דקות.
  • מסננים את האורז ממי הבישול ושוטפים במי ברז.
  • מערבבים בקערה את היוגורט עם הביצים, קליפות התפוז מלח ופלפל.
  • מוסיפים לתערובת היוגורט בצל ושום ומערבבים היטב.
  • מוסיפים את האורז השטוף לקערת היוגורט עם מעט חמאה ומערבבים.
  • משמנים תבנית פיירקס במעט תרסיס חמאה ויוצקים לתוכה את תערובת האורז.
  • אופים את בתנור בטמפרטורה של 160 מעלות במשך כשעה וחצי.

 

לתכנית המלאה>>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

ריזוטו חצילים

אורז בסמטי מושלם

פודינג אורז

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.