מתכון לפודינג אורז

 
פודינג אורז
פודינג אורז צילום: מתוך התוכנית
 
עודכן 18:34 06/11/2011

קינוח מופלא וסמיך של פודינג אורז בניחוחות של וניל, זעפרן, קינמון והל

 
 
 
 
 

מצרכים:

1 כוס אורז עגול

½1 כוסות מים

1 ליטר חלב 3% שומן

קליפה מגוררת מ-1 לימון או ליים

מקל וניל

1/4 כפית זעפרן

1/2 כפית קינמון

2 פולי הל

1/3 כוס סוכר

 

אופן הכנה:

  • שמים את האורז בסיר גדול, מכסים במים, מרתיחים תוך ערבוב ומבשלים ברתיחה במשך 7 דקות.
  • חוצים את מקל הוניל ומוסיפים אותו ביחד עם קליפת הלימון המגוררת לתוך סיר האורז.
  • מנמיכים את האש, מוסיפים חלב ותבלינים (לא חובה) ומערבבים היטב. ממתינים כ- 2 דקות ומערבבים שוב.
  • מבשלים במשך כ - 45 דקות נוספות לערך עד שהנוזל נספג, מוסיפים סוכר ומערבבים. מגישים חם או קר.

 

לתכנית המלאה >>>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

ריזוטו חצילים

אורז בסמטי מושלם

פשטידת אורז

 

 
עוד כתבות במדור הכי טרי שיש - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.