מתכון למוס שוקולד חלב ופסיפלורה

 
העוגיות מזכירות מקרון בגלל האבקת שקדים אך הרבה יותר קלות להכנה
העוגיות מזכירות מקרון בגלל האבקת שקדים אך הרבה יותר קלות להכנה צילום: מתוך התכנית
 
עודכן 19:49 04/11/2011

מוס אישי משוקולד חלב ופסיפלורה יחד עם בסקוויט שקדים על בסיס מרנג

 
 
 
 
 

מצרכים לדקאוז שקדים (בסקוויט שקדים על בסיס מרנג)

125 גרם חלבונים

30 גרם סוכר

100 גרם אבקת סוכר

100 גרם אבקת שקדים

1 כפית גרידת לימון

 

למוס שוקולד חלב ופסיפלורה

240 גרם שוקולד חלב

100 גרם מחית פסיפלורה

4 גרם ג'לטין יחד עם 6 סמק מים

300 גרם שמנת מתוקה

 

אופן הכנת דקאוז שקדים:

  • מקציפים את החלבונים עם סוכר וקורט מלח עד שהופך לקצף די יציב.
  • מקפלים פנימה אבקת סוכר ואבקת שקדים טחונים.
  • משטחים על תבנית אפייה עם נייר אפייה ואופים למשך כ-12 דקות בחום של 170 מעלות.

 

מוס השוקולד והפסיפלורה:

  • ממיסים שוקולד חלב ל- 50 מעלות.
  • מרתיחים מחית פסיפלורה.
  • מוסיפים המחית לשוקולד החלב ויוצרים גאנש.
  • ממיסים ג'לטין במים (שיהיה חמים) ומוסיפים לגאנש.
  • מקררים את הגאנש .
  • מקציפים שמנת מתוקה. כדאי להקפיד על הקצפה קלה של השמנת באופן יחסי מאחר ואם נקציף לקצף קשה מידי המסה עלולה להישבר.
  • מקפלים את השמנת לתוך הגאנש ומעבירים את הקרם לתבניות.

 

הרכבת המנה:

  • מעבירים את התערובת לתוך תבנית סיליקון (מנות אישיות).
  • יוצקים מהמוס ומעל שמים בסקוויט שקדים.
  • מקפיאים את המנה היטב.

  

לתכנית המלאה >>

 

לכל המתכונים מתוך התכנית:

קרם גבינה ומרמלדת דובדבנים

מוס שוקולד ופולי קקאו

 

 
עוד כתבות במדור בית ספר לאפייה - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.