מתכון לפיצה יוונית

 
פיצה יוונית
פיצה יוונית צילום: מתוך התוכנית
 
עודכן 08:03 08/11/2011

פיצה ביתית בניחוח יווני עם תוספת של חצילים מטוגנים, גבינת פטה, זיתים ועגבניות שרי

 
 
 
 
 

מצרכים:

5 כוסות קמח

6 כפות שמן זית

1 חבילת שמרים

2 כוסות מים פושרים

2 כפיות מלח

2 כפיות סוכר

 

לרוטב:

2 כוסות עגבניות שרי תמר טחונות ומסוננות

3 כפות שמן זית

3 כפות עלי ריחן קצוצים

מעט צ'ילי

מלח

 

לתוספות:

10 פרוסות חציל מטוגנות

100 גרם גבינת פטה מגורדת

20 זיתי קלמטה מגולענים

עגבניות שרי תמר

2 כפות זעתר טרי

2 כפות זעתר טחון

 

אופן הכנה:

  • מערבבים את כל החומרים היבשים להכנת הבצק בקערה.
  • מוסיפים לתערובת את שמן הזית מערבבים במשך כ- 2 דקות ומוסיפים לתערובת את המים בהדרגה.
  • מניחים לבצק לתפוח במשך 45 דקות.
  • מערבבים בקערה את כל המצרכים להכנת הרוטב.
  • מרדדים את הבצק לצורה של עיגול, יוצקים מעל את הרוטב ומפזרים את התוספות.
  • אופים בתנור שחומם מראש ל -250 מעלות על אבן שמות במשך 6-8 דקות.

 

לתכנית המלאה>>>

 

לכל המתכונים מתוך התוכנית:

בראוניז שוקולד לבן

שייק שכבות יוגורט פירות

שייק שוקו בננה

 

 
עוד כתבות במדור מיני שף - המתכונים
 
רשימת קניות
רשימת קניות
המרת מידות
המרת מידות
טבלת קלוריות
טבלת קלוריות
הדפס מתכון
הדפס מתכון
שלח לחבר
שלח לחבר
xxx
 
פעולות אחרונות
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה 0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.